• Vizitaţi-ne şi savurati produsele noastre culinare, zi de zi ...
  • Vizitaţi-ne şi savurati produsele noastre culinare, zi de zi ... Vizitaţi-ne şi savurati produsele noastre culinare, zi de zi ...
  • Vezi meniul nostru bogat in aperitive Vezi meniul nostru bogat in aperitive
  • Salatele noastre va vor ajuta sa urmariti caloriile Salatele noastre va vor ajuta sa urmariti caloriile
  • O mare varietate de mancaruri traditionale si exotice O mare varietate de mancaruri traditionale si exotice
  • Cele mai gustoase deserturi Cele mai gustoase deserturi

Activitatea formatiei Expans din Vaslui se bazeaza in primul rand pe furnizarea suportului muzical pentru diverse evenimente: nunta, cumatrie, banchet, revelion, aniversari, petreceri private etc. Formatia Expans din Vaslui are ca scop crearea unui produs muzical personalizat, unic pentru fiecare client in parte. Prestatii exclusiv live in cadrul petrecerilor private sau alte tipuri de evenimente, punand la dispozitia dumneavoastra un repertoriu care acopera o gama larga de stiluri muzicale de unde puteti alege melodii pe care oricand le ascultati cu placere. Diversitatea melodiilor cat si a genurilor, din care acestea fac parte, permite formatiei Avantis sa se adapteze cu succes preferintelor dumneavoastra, iar experienta dobandita de-a lungul anilor ne ajuta in toate proiectele in care suntem implicati.

Formatia activeaza cu precadere in Moldova: Iasi, Piatra Neamt, Roman, Bacau, Suceava, Vaslui, Focsani, Galati dar si in alte zone ale tarii.

Sonorizare este asigurata cu aparatura de ultima generatie, ce ofera un sound foarte bun, produsa de firmele: DYNACORD, FBT, KORG, ROLAND si SHURE.

You are here:   Home Muzica